Cautare

589 de rezultate pentru "raducanu ana" (3.34 secunde)
In mod ana­log, cand ne confruntam cu suferinta provocata de res­pin­gere, disparitie, nenorocire si esec, sistemul de imunitate psihologica trebuie si el sa ne apere, nici prea mult ("eu sunt perfect si toti sunt impotriva mea"), dar nici prea putin ("sunt un ratat si ar trebui sa mor").
Ambasadorul Statelor Unite ale Americii, Nicholas Taubman, impreuna cu secretarii de stat Lucia Ana Varga, din cadrul Ministerului Mediului si Gospodaririi Apelor si Ionel Mantog, din Ministerul Economiei si Industriilor, au deschis cea de-a treia Conferinta Anuala pe Probleme de Mediu din Romania - Sectoarele Apa si Minerit.
In primavara acestui an, DNA a inceput urmarirea penala impotriva fostului sef al Loteriei Romane si a fostului vicepremier, pentru o afacere legata de cumpararea de catre Loteria Romana a 38 de spatii apartinand Ana Electronic.
Patru dintre cele cinci fiice ale Regelui Mihai au fost prezente recent pe Aeroportul Otopeni in momentul in care sicriul cu trupul mamei lor, Regina Ana, a fost repatriat.
In clipa aterizarii, luminile care au insotit aparitia fusesera observate si de localnica Ana Campean, care le-a descris astfel: - Tocmai scoteam apa din fantana.
Casa Ana si Marinache Popescu, sediu al Comitetului judetean de cultura(Inspectoratul pentru cultura de dupa 1990 si actuala Directie judeteana penrtu cultura si patrimoniul national);
Mai mult, mama Veronicai, Ana, moasa de meserie, este anchetata de politia habsburgica. In anul in care isi pierde sotul si se naste Veronica, aceasta se hotaraste sa treaca muntii in Moldova, avand asupra sa doar banii incasati de pe vanzarea casei din Nasaud.
Informatii despre viata religioasa a cetatii Vicina s-au pastrat si in scrierile printesei bizantine Ana Comnena (1083-1153), fiica imparatului Alexios I Comnenul, si autoare a Alexiadei.
"Il monitorizam pe primarul general Adriean Videanu si cele 252 de proiecte megalomanice ce raman in stadiul de macheta", a mai spus Vanghelie. Tot ieri, liderul PSD Bucuresti, Sorin Oprescu, a prezentat noul purtator de cuvant al organizatiei, Ana Birchall.
Secretarul executiv al PSD, Ana Birchall, a cerut ieri CNSAS sa verifice in regim de urgenta dosarul pe care ministrul Educatiei, Mihai Hardau, l-a avut la fosta Securitate, pe motiv ca acuzatiile de colaborare cu Securitatea pe care i le-a adus rectorul Universitatii Tehnice Iasi, Nicolae Badea, "sunt foarte grave".
Cristina Ana-Maria a fost eliberata din functia de presedinte al Agentiei Romane pentru Investitii Straine (ARIS), iar Gabriela Vasile a fost eliberata din postul de vice-presedinte al ARIS.
Anchetatorii au stabilit ca Ana Maria Hanes nu a votat cu acea cartela in locul senatorului liberal Serban Stratila, lucru dovedit de faptul ca in acel moment aparatele n-au inregistrat nici un vot.
Referitor la acesta, comisia a primit patru sesizari de la Anca Boagiu, Anca Constantinescu, Silvian Ionescu si Ana Maria Cristina.
Pe de alta parte, purtatorul de cuvant al PSD Bucuresti, Ana Birchall, a declarat ca cei 57 de membri PSD, despre care ßtefanescu a sustinut ca au trecut la PC, sunt de fapt unul singur:
ßi purtatorul de cuvant al PSD Bucuresti, Ana Birchall, a avertizat ca "orice membru care nu intelege ca dusmanul este Alianta D.A." va fi sanctionat de conducerea partidului.
Purtatorul de cuvant al PSD Bucuresti, Ana Birchall, a apreciat ieri ca dosarul in care deputatul social-democrat Adrian Nastase a fost trimis in judecata de catre DNA este unul politic, iar PSD Bucuresti nu va intra "in jocul actualei Puteri".
Ion Calin, Constantin Nita, Ilie Sarbu, Gabriel Oprea, Ovidiu Natea, Iulian Popa si Dan Nica, iar pentru functiile de vicepresedinti la nivel national - senatorul Cristian Diaconescu, deputatul Mihai Tanasescu si Ana Birchall.
Ana Birchall (secretar executiv PSD), Ecaterina Andronescu (fost ministru al Educatiei) si Madalin Voicu si-au depus candidatura pentru functia de vicepresedinte pe domeniul Egalitate de sanse.
Regele Mihai I, insotit de regina Ana, principesa Margareta si principele Radu, a venit ieri la CNSAS, pentru a-si vedea dosarul, desi institutia are doar o mica parte din documentele intocmite de fostele Servicii secrete care l-au urmarit pe regele Mihai.
Ana-Maria Nistor, iar din partea britanica profesorii Denise Ashmore si Steve Terrett. Stagiul se va desfasura pe o perioada de doi ani, cu respectarea rigorilor universitare britanice, avand ca scop familiarizarea juristilor romani cu legislatia si cu procedurile europene.
google-analytics.com